Chris Zwerver

Ik ben Chris Zwerver, relatiecoach bij kanker, Coaching LRS is mijn relatiebedrijf.

Net als jullie leef ik mijn leven. Een fijn leven maar niet zonder moeilijkheden. Zo ben ik lang geleden gescheiden en heb ik een ernstig gehandicapte zoon.

Van nature focus ik mij op de goede kanten van het leven. Dat maakt voor mij het omgaan met problemen makkelijker. Maar natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat dat niet voor iedereen zo werkt.

Ik ben iemand die maatschappelijk betrokken is. In mijn jongere jaren ben ik milieuhygiene gaan studeren en vandaag de dag draag ik nog altijd mijn steentje bij aan het klimaat en een gezonde toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Ik ben op latere leeftijd gaan coachen op liefdesrelaties. Ik was sterk geïnspireerd door de vernieuwende benadering van Esther Perel, een inmiddels ook in Nederland bekende relatietherapeut uit New York. Je tegelijkertijd verankerd en vrij kunnen voelen is in haar visie de basis voor een goeie relatie.

Nu vele jaren later heeft mijn relatiecoaching zich verdiept. Het kwam op mijn pad om als relatiecoach mensen die met kanker te maken hebben te begeleiden. In mijn praktijk kwamen stellen met deze vraag. Ik heb een specifieke opleiding gevolgd over Coaching rondom kanker. Deze opleiding heeft mij meer dan ooit uitgedaagd om na te denken over levensvragen; over kwetsbaarheid en sterfelijkheid, over overleven en leven met kanker. Mijn open persoonlijkheid maakt dat veel mensen zich bij mij op hun gemak voelen en mij in vertrouwen nemen om hun levensvragen te bespreken. Ik ervaar hoe mensen met kanker het waarderen als je er gewoon met ze over praat.

LRS staat voor Leven en Liefde, voor Relaties, voor Samen en Samen leven en voor Seksualiteit als belangrijk aspect van ons leven.

De kern van mijn levensinspiratie ligt in de ontmoeting, de verbinding die wij hebben van mens tot mens. Vanuit die inspiratie leef en werk ik met passie en draag ik bij aan iets wat groter is dan mijzelf.

Hier vind je informatie over mijn 'gewone' coaching op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit en mijn begeleiding van dialooggesprekken.

Relatiecoach bij Kanker, Chris Zwerver