Kosten

Waar ik eerst een gangbare prijs rekende van €99, -- per begeleidingssessie heb ik ervoor gekozen om hiervan af te stappen. Ik wil graag dat iedereen naar draagkracht van mijn hulp gebruik kan maken. Waardering voor mijn inzet kan je tot uitdrukking brengen in een vrijwillige bijdrage of een wederdienst. Mijn belangrijkste motivatie om zo te werken zijn de extra kosten waar veel mensen met kanker mee te maken hebben. Ook is het zo dat coaching bij kanker door weinig zorgverzekeraars wordt vergoed.

Het is voor mij een grote stap van ‘westers’ naar ‘oosters’ denken, maar op deze manier kan ik er ook zijn voor mensen die het niet breed hebben. Zelf kan ik bovendien op deze manier veel meer werken vanuit mijn hart in plaats vanuit een geldsysteem. Dat voelt voor mij beter.

BTW
Over mijn ontvangsten ben ik btw-plichtig. 21% van jouw vrijwillige bijdrage wordt belast. Ben je ondernemer en wil je een aangepaste factuur? Neem dan contact op.

Wat als mijn werkgever betaalt?
Werkgevers zijn soms bereid kosten voor hun rekening te nemen. Het toepassen van een vrijwillige bijdrage is in die situaties ingewikkeld. Vooralsnog breng ik dan de normale prijs van €99, -- per sessie in rekening.

Ik ben ondernemer / ZZP-er

De kosten voor mijn begeleiding kunnen relevant zijn voor jou als ondernemer omdat het je kan helpen je bedrijf te blijven runnen. Je kan het dan opvoeren als fiscaal aftrekbare beroepskosten en de btw aftrekken.